de service user profile service verhindert het aanmelden

Hoe kunnen we helpen?

de service user profile service verhindert het aanmelden

< Back

Opmerking U moet zich aanmelden met een Administrator-account om uw gebruikersprofiel te herstellen of uw gegevens naar een nieuwe account te kopiëren. Voordat u met de probleemoplossing begint, meldt u zich bij Windows aan met een andere account die beheerdersrechten heeft, of start u de computer opnieuw op in de veilige modus om u aan te melden met het ingebouwde administratoraccount. Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over het opstarten in de veilige modus:

Methode 1: Het profiel van het gebruikersaccount herstellen

Ga als volgt te werk om het profiel van het gebruikersaccount te herstellen.

Belangrijk Deze sectie, methode of taak bevat stappen voor het bewerken van het register. Als u het register op onjuiste wijze wijzigt, kunnen er echter grote problemen optreden. Het is dan ook belangrijk dat u deze stappen zorgvuldig uitvoert. Maak een back-up van het register voordat u wijzigingen aanbrengt. Als er een probleem optreedt, kunt u het register altijd nog herstellen. Als u meer informatie wilt over het maken van een back-up van het register en het herstellen van het register, klikt u op de volgende artikelnummers in de Microsoft Knowledge Base:

322756 Een back-up van het register maken en het register terugzetten in Windows Een back-up van het register maken en het register terugzetten in Windows
  1. Klik op Start, typ regedit in het vak Zoeken en druk op Enter.
  2. Zoek in de Register-editor de volgende subsleutel van het register en klik erop:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList
  3. Zoek in het navigatiedeelvenster naar de map die begint met S-1-5 (SID-code) en wordt gevolgd door een lang getal.
  4. Klik op elke S-1-5-map, zoek in het detailvenster naar de vermelding ProfileImagePath en dubbelklik om te verifiëren dat het gaat om het gebruikersaccountprofiel waarbij de fout optreedt.
    Klik op elke map S-1-5, zoek de vermelding ProfileImagePath in het deelvenster met details en dubbelklik om ervoor te zorgen dat dit het gebruikersprofiel van de rekening waarop de fout is.
    • Als u twee mappen hebt die beginnen met S-1-5 en worden gevolgd door een aantal lange getallen waarvan er een op .bak eindigt, wijzigt u de naam van de map in .bak. Ga hiervoor als volgt te werk:
      1. Klik met de rechtermuisknop op de map zonder .bak en klik op Naam wijzigen. Typ .ba en druk op Enter.
        Klik met de rechtermuisknop op de map zonder bak en klik vervolgens op naam wijzigen. Typ .bEr bestaat, en druk vervolgens op ENTER.
      2. Klik met de rechtermuisknop op de map met .bak en klik op Naam wijzigen. Verwijder .bak aan het eind van de mapnaam en druk op Enter.
        Klik met de rechtermuisknop op de map met de naam bak en klik vervolgens op naam wijzigen. Bak aan het einde van de naam van de map te verwijderen en druk vervolgens op ENTER.
      3. Klik met de rechtermuisknop op de map met .ba en klik op Naam wijzigen. Wijzig .ba in bak aan het eind van de mapnaam en druk op Enter.
        Klik met de rechtermuisknop op de map met de naam .bEr bestaat en klik op naam wijzigen. Bak aan het einde van de naam van de map wijzigen in de .bEr bestaat, en druk vervolgens op ENTER.
    • Als u maar één map hebt die begint met S-1-5 en wordt gevolgd door een lang nummer en eindigt op .bak. klikt u met de rechtermuisknop op de map en vervolgens op Naam wijzigen Verwijder .bak aan het eind van de mapnaam en druk op Enter.
  5. Klik in het detailvenster op de map zonder .bak, dubbelklik op RefCount, typ 0 en klik vervolgens op OK.
    Click the folder without .bak in the details pane, double-click RefCount, type 0, and then click OK.
  6. Klik in het detailvenster op de map zonder .bak, dubbelklik op State, typ 0 en klik vervolgens op OK.
    Click the folder without .bak, in the details pane, double-click State, type 0, and then click OK.
  7. Sluit de Register-editor.
  8. Start de computer opnieuw op.
  9. Meld u opnieuw aan met uw account.

Commententaren zijn gesloten.